Kantoorruimte met boog en dubbele hoogte met oranje en geel middengedeelte
Improving office spaces with CF22 colors

Kleuren om kantoorruimtes een boost te geven

Door de toename van het hybride werken willen mensen graag dat thuis- en werkruimtes aanpasbaar zijn en een frisse en warme uitstraling hebben. Ontdek hoe de Workshop- en Greenhouse-kleuren hieraan bijdragen.

1. Meer energie met kleur

Kantoorruimte met boog en dubbele hoogte met oranje en geel middengedeelte

De heldere, contrasterende tinten van het Workshop-palet voegen een energieke noot toe aan een kantooromgeving en helpen verschillende delen van een multifunctionele werkomgeving af te bakenen. De levendige en vrolijke kleuren vormen ook een visueel tegenwicht tegen steriele kantooruitrustingen. 

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
D3.32.55
G4.40.80
B6.05.73
Spiced Honey
LN.00.87

2. Gebruik kleur voor bewegwijzering

Receptieruimte met okerkleurige balie en blauwe achterwand

De knallende tinten van het Workshop-palet zijn perfect om verschillende zones in een kantooromgeving af te bakenen. Zo snappen mensen meteen hoe de ruimtes zijn ingedeeld. Voor de ontvangstbalie is hier gekozen voor okergeel; de werkruimte daarachter is afgebakend door een muur met Bright SkiesTM; en de liftzone wordt benadrukt door de kleur oranje.

Welke kleuren?
F6.55.54
F9.20.70
Bright SkiesTM
D3.32.55
Spiced Honey
LN.00.87

3. Een stap verder met kleur

Blauwe trap tussen gele en beige muren

Door de tussenzones in een kantooromgeving te schilderen voeg je direct dynamiek en karakter toe. Het centrale trappenhuis is hier opgevrolijkt met Bright SkiesTM, waardoor er een effectief en kleurrijk contrast ontstaat met aangrenzende muren in beige en geel uit het Workshop-palet.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
G4.40.80
F9.20.70

4. Maak verbinding met de natuur

Kantoorruimte met groot zwart kozijn en hanglampen

Natuurlijke kleuren in een kantooromgeving zorgen ervoor dat ruimtes die steeds digitaler worden nieuw leven krijgen ingeblazen. Werknemers voelen zich weer verbonden met de wereld om hen heen. De Greenhouse-kleuren ondersteunen deze verbinding met de natuur en geven het welzijn een boost.

Welke kleuren?
F3.28.38
Bright SkiesTM
Denim Drift
S9.03.81

5. Haal buiten naar binnen

Blauwgrijze receptiebalie met raam op de achtergrond en plant op de voorgrond

Het Greenhouse-palet is gemaakt van op de natuur gebaseerde tinten en brengen het positieve gevoel van de natuur over. Kleuren die van nature bij elkaar passen en ook direct een samenhangend, gebruiksvriendelijk decoratieschema voor iedere kantooromgeving bieden.

Welke kleuren?
G0.16.68
Tranquil Dawn
G5.17.58
Bright SkiesTM
Denim Drift

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.