Sikkens Kleuradvies

 

Sikkens kleuradvies is een tool waarbij je op basis van eigen gemaakte foto’s de verfsystemen quakleur kan aanpassen. De foto’s kunnen geüpload worden in de tool en worden vervolgens door onsklaar gemaakt zodat jij ze kunt gebruiken om er verschillende kleurscenario’s op los te laten. Gebruikde tool om honderden kleurtoepassingen uit te proberen en visualiseer hoe de uitstraling van eenruimte zou zijn bij ontelbaar verschillende scenario’s. 

Sikkens Color Sensor

 

Sikkens Color Sensor is een moderne tool waarmee jij en je klanten binnen een paar seconden een exacte kleurmatch kunnen krijgen.

Sikkens App met Visualizer functie

Met je smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken bij de klant. De exclusieve Sikkens app maakt het mogelijk!

Sikkens Professioneel Kleuradvies Voor Binnen en Buiten

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur zeer wenselijk is. Daarom biedt Sikkens professioneel kleuradvies voor binnen en buiten.

Sikkens kleurmeetinstrument

Snel en gemakkelijk de juiste kleurtcode van muur of voorwerp achterhalen? Gebruik dan de Sikkens Colorado, het kleine geavanceerde kleurmeetinstrument. Dit handzame apparaat meet en bepaalt de dichtsbijzijnde kleur in de kleurenwaaier.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.