Sikkens App met Visualizer functie

Met je smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken bij de klant. De Sikkens app maakt het mogelijk!

__________________

Sikkens Expert app

 

De Sikkens Expert app biedt extra ondersteuning bij het kiezen van de juiste kleur en het juiste Sikkens product voor een specifiek project. Je vindt gemakkelijk alle Sikkens producten en bijbehorende documentatie. Met de Visualizer en een handige Color Picker vind je in een handomdraai de juiste kleur en kun je de klant voorzien van degelijk advies. Daarnaast kun je producten, kleuren en geïmporteerde foto’s samenvoegen in de nieuwe app als één project. Handig want zo kun je alle informatie rondom een project altijd gemakkelijk terugzoeken. Kortom, de tool om ter plekke in te zetten op het werk. De Sikkens Expert app is gratis te downloaden via de App Store of Google Play.

Bekijk video

Voordelen van de Sikkens app

 

De Sikkens app bevat verschillende Sikkens kleurencollecties zoals de beroemde 5051 kleuren, Sikkens Kleurselectie kleuren, RAL kleuren collectie, Colour Futures collecties, Sikkens RIJKS kleuren, Sikkens Authentieke kleuren, en nog veel meer. Uiteraard kun je met deze app ook de vertrouwde product selector raadplegen en de dichtstbijzijnde Sikkens grossier opzoeken.

Alle voordelen van de Sikkens app op een rijtje:

 

  • Gratis applicatie voor Apple of Android toestellen
  • Raadpleeg eenvoudig de vertrouwde product selector om producten, technische documentatie en overige product informatie op te zoeken
  • Vind een Sikkens Center bij jou in de buurt
  • Visualisatie van elke kleur op de muren met behulp van de unieke Reality-technologie
  • Maak onmiddellijk een kleursimulatie bij de klant van de ruimtes die geschilderd zullen worden
  • Bevat verschillende Sikkens kleurencollecties 
Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.