Sikkens duurzaamheid langdurige bescherming

Langdurige Bescherming


Wij zien kwaliteit als duurzaamheid. Sikkens heeft producten met langdurige bescherming waardoor je bespaart op transport, productverbruik en onderhoudsinterval. Hierdoor reduceren we onze milieu-impact.

Onovertroffen glansbehoud

 

Sikkens staat voor langdurige glans. Waarbij Rubbol XD voor het langste glansbehoud zorgt. Door de unieke bindmiddel-combinatie heeft Rubbol XD een zeer lange levensduur. De Rubbol XD beschermt uitstekend tegen alle weersinvloeden. Aangezien we het product al sinds 2007 op de markt hebben en continu de prestaties monitoren kunnen we dit beargumenteren.

Levensduurmodel + RGS

 

Het levensduurmodel geeft een helder beeld van de prestaties van onze producten. Wij helpen mee om optimale scenario's te schrijven die voldoen aan de prestatie-eisen binnen RGS. Daarnaast weet je welke keuzes effect hebben op je CO2 uitstoot per m2 per jaar. Het RGS maatwerkplan is er om je te ontzorgen van alle technische aspecten rondom het uit te voeren schilderwerk.

Sikkens Garantiekozijn

 

Dit is de oplossing voor kozijnbesparend houtherstel. Zo beperk je wezenlijk de CO2 uitstoot en verbruik je minder energie en grondstoffen. In samenwerking met Polyfilla Pro hebben we voor het Sikkens garantiekozijn een KOMO keurmerk ontvangen.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.