Sikkens Professioneel Kleuradvies Voor Binnen en Buiten

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur zeer wenselijk is. Daarom biedt Sikkens professioneel kleuradvies voor binnen en buiten.

 


Ondersteuning bij kleuradvies

 

Sikkens biedt een pakket van diensten en mogelijkheden aan, waarmee wij je kunnen ondersteunen bij de opmaak van een kleuradvies voor een interieur of een buitengevel. Kleuradvisering is en blijft maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen; of het nu gaat om een kleuradvies voor één ruimte of een kleurplan voor een omvangrijk project. Wij werken met gespecialiseerde Sikkens kleuradviseurs tegen vastgestelde tarieven.

Vormen van kleuradvies

 

A. De prijs voor een kleuradvies voor een particuliere woning bedraagt €165,-. Dit houdt in: bezoek woning door kleuradviseur, één uur kleuradviesgesprek, opmaak kleurenplan voor max. twee ruimtes.

B. De prijs voor een standaard professioneel kleuradvies bedraagt €265,-. Dit houdt in: bezoek project door kleuradviseur, max. drie uur kleuradviesgesprek, opmaak kleurenplan voor max. twee ruimtes.

C. De prijs voor een uitgebreid professioneel kleuradvies bedraagt €530,-. Dit houdt in: één à twee bezoekmomenten project door kleuradviseur, max. zes uur kleuradviesgesprek, opmaak kleurenplan van min. twee ruimtes.

D. Groot projectadvies, meerdere bezoeken en kleuradviesmomenten met de kleuradviseur noodzakelijk, neemt meer dan één dag in beslag. Vraag hiervoor offerte aan bij uw Sikkens technisch-commercieel adviseur. Het dagtarief dat wij hanteren is €530,-.

Kleuradvies aanvragen?

 

Neem dan contact op met je Sikkens vertegenwoordiger of ga langs bij een Sikkens Centers bij jou in de buurt. De Sikkens vertegenwoordiger kan de gewenste vorm van kleuradvies vervolgens voor je aanvragen.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.