Een met oranje begrensde break-out zone boven een trap
Onderwijsruimtes verbeteren met CF22-kleuren

Kleuren om onderwijsruimtes een boost te geven

Levendige Workshop-kleuren creëren stimulerende, benaderbare ruimtes die het leren aanmoedigen. Ontdek effectieve manieren om dit palet te gebruiken in leeromgevingen.

1. Maak het helder

Een met oranje begrensde break-out zone boven een trap

Met de vrolijke tinten van het Workshop-palet fleurt een onderwijsruimte mooi op: zowel in klaslokalen als gemeenschappelijke ruimtes. Het levendige oranje zorgt hier voor een positieve vibe van een break-out zone en de pilaren in Bright SkiesTM scheppen een visuele verbinding tussen de vloeren

Welke kleuren?
D3.32.55
Bright SkiesTM
F6.55.54

2. Probeer slimme combinaties

Klaslokaal met blauwe en beige opgesplitste muur

Een mix van heldere tinten maakt een ruimte dynamisch en geeft het een positieve sfeer waardoor leerlingen gemotiveerd blijven. Een kleurrijke scheidingswand zorgt er hier voor dat een eenvoudig, modern klaslokaal visueel aantrekkelijk is.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
G4.40.80
F9.20.70
LN.00.87

3. Gebruik overal kleur

Sporthal met oker en blauwe rand

Een veelkleurig palet is zowel in praktisch als emotioneel opzicht handig in een onderwijsomgeving. Grote open ruimtes lijken hierdoor toegankelijker. De omtrek van deze onderscheidende en vertrouwd aanvoelende sportzaal is beschilderd met een okergele rand en Bright SkiesTM

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
F6.55.54
LN.00.87

4. Voeg persoonlijkheid toe met kleur

Veelkleurig schoolgebouw

Het veelkleurige en levendige Workshop-palet is perfect om een gebouw een persoonlijke noot te geven. De positieve knalkleuren stralen energie en optimisme uit en zijn bovendien perfect voor het scheiden van multifunctionele ruimtes in afzonderlijke delen. 

Welke kleuren?
D3.32.55
Bright SkiesTM
F6.55.54
J3.14.63

5. Zone met kleur

Klaslokaal met muur in groen, blauw en geel

De heldere, contrasterende kleuren van het Workshop-palet kunnen gecombineerd worden gebruikt om een visuele scheiding te creëren tussen verschillende delen in een ruimte. Bijzonder handig om de aandacht vast te helpen houden. Dit klaslokaal is door middel van kleur verdeeld in drie onderscheidende gedeeltes: groen voor de bureauzone, blauw voor de onderwijszone en geel voor het plafond. 

Welke kleuren?
G4.40.80
Bright SkiesTM
J3.14.63
F9.20.70

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.