Hotelzwembad met witte ligstoelen en blauw plafond
De beste horecaruimtes met CF22-kleuren

Kleuren om horecaruimtes een boost te geven

Of het nu gaat om een hotel, restaurant of bibliotheek, horeca kan mensen de gelegenheid bieden om op te laden en de dingen vanuit een nieuw perspectief te bekijken. Ontdek hoe CF22-kleuren rustgevende, inspirerende ruimtes creëren die uitnodigend en inclusief aanvoelen.

1. Optimaal zonlicht

Hotelzwembad met witte ligstoelen en blauw plafond

Met de Sikkens Kleur van het jaar 2022, Bright SkiesTM, op het plafond wordt een ruimte luchtig en open. Hier wordt het gecombineerd met de lichte maar warme neutrale kleuren van het Salon-palet voor een lichte en uitnodigende zwembadruimte.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
FN.02.77
Brave Ground

2. Maak een uitnodigende entree

Ontvangstruimte met wit bureau en bruine muren en blauw plafond

Een restaurant of hotelfoyer moet een inclusieve en uitnodigende ruimte zijn. Het Salon-palet, met zijn reeks warme neutrale tinten van diepbruin tot luchtig wit, is ideaal voor het creëren van een uitnodigende sfeer. Hier worden aardetinten in balans gebracht met het frisse gevoel van Bright SkiesTM voor een slim, comfortabel interieur.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
E4.06.35
Brave Ground
ON.00.83

3. Creëer eenheid met kleur

Cafetariabalie in terracotta met blauwe pilaren

De Salon-kleuren zijn perfect om frisheid en eenheid te brengen in een grote, open ruimte. Hier geeft een combinatie van Bright SkiesTM en luchtig wit een licht, open en inclusief gevoel aan een openbare bibliotheek en vormt het ook een effectief kleurentegenwicht tegen de boekenplanken. Deze kleurstelling wordt van boven naar beneden in het atrium gebruikt en verbindt ook de afzonderlijke verdiepingen op een slimme manier. 

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
UN.00.86

4. Voeg een vleugje kleur toe

Veelkleurige buitenbalkons

Warm en inspirerend: de complementaire kleuren van het Studio-palet kunnen het gevoel van een buitenruimte verzachten en visueel interessant maken. In evenwicht tegen het frisse blauw van Bright SkiesTM brengen zij hier een vleugje kleur en persoonlijkheid aan een reeks balkons.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
T4.04.66
G0.10.75
ZN.02.56
C4.30.49
WN.02.77
ZN.02.73
W9.03.68
B7.10.59

5. Geef een luxe gevoel

Slaapkamer met blauwe deur en roze kast

Subtiele en verfijnde Studio-kleuren kunnen een glamoureuze uitstraling geven aan een hotelkamer, vooral als de kleuren worden doorgevoerd in het meubilair. Hier creëert een combinatie van lichtgrijs en zachte pastelkleuren een rustige, ontspannen sfeer: perfect voor een luxe toevluchtsoord.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
T4.04.66
W9.03.68 

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.