star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
sikkens-color-sensor.png

Sikkens Color SensorSS

Sikkens Color Sensor is een moderne tool waarmee jij en je klanten binnen een paar seconden een exacte kleurmatch kunnen krijgen.

visualizer_app

Sikkens App met Visualizer functieSS

Met je smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken bij de klant. De exclusieve Sikkens app maakt het mogelijk!

Sikkens Kleurenwijzer

Sikkens KleurenwijzerSS

Sikkens levert niet alleen verf en kleur, maar ook services bij het toepassen en combineren van kleuren. Zo hebben onze kleurdeskundigen inmiddels duizenden kleuradviezen gegeven. In de Sikkens Colour Workshops hebben honderden geïnteresseerden nog eens nader kennisgemaakt met de professionele kneepjes van het kleurenvak. Vaak kregen we de vraag of er ook recepten bestaan om tot een passend kleuradvies te komen. Die bestaan niet; voor een goed kleuradvies moet je bovenal gevoel voor de materie hebben. Wel hebben we in deze Sikkens Kleurenwijzer enkele handreikingen op papier gezet. Een paar praktische ervaringen en spelregels, die van pas kunnen komen als je net even niet verder komt.

low_res-c0001791

Sikkens Professioneel Kleuradvies Voor Binnen en BuitenSS

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur zeer wenselijk is. Daarom biedt Sikkens professioneel kleuradvies voor binnen en buiten.

Voorkom het overdoen van werk met een goede werkomschrijving

Sikkens Samples ServiceSS

Bestel snel en gemakkelijk grote A5 kleurstalen via Sikkens Samples Service. De handige A5 stalen corresponderen met de kleuren uit de collectie van het 5051 Color Concept. Ook metallics, transparanten, kleuren naar RAL en kleuren uit de Kleurselectiewaaiers zijn als staal beschikbaar. Het bestellen van kleurstalen kan op ieder moment van de dag. Je kunt per staal of bundel bestellen en direct afrekenen via Ideal of creditcard. Geen abonnementen. Je zit nergens aan vast. Ervaar het gemak van onze online kleurstalenservice. Let op: in 2021 zal Sikkens Samples overgaan naar Sikkens Testers. Hierdoor zal de A5 stalen dienst komen te vervallen. Om de overgang te ondersteunen kunt u, nadat u een account heeft aangemaakt, tot en met vrijdag 27 november 2020 Sikkens A5 stalen gratis bestellen, zolang de voorraad strekt.

low_res-c0002909

Sikkens kleurmeetinstrumentSS

Snel en gemakkelijk de juiste kleurtcode van muur of voorwerp achterhalen? Gebruik dan de Sikkens Colorado, het kleine geavanceerde kleurmeetinstrument. Dit handzame apparaat meet en bepaalt de dichtsbijzijnde kleur in de kleurenwaaier.