Kleurentrends voor 2018

Werk

 

Vier hedendaagse trendpaletten in combinatie met de Kleur van het

Jaar 2018: Heart Wood


Met Colour Futures stelt Sikkens vier hedendaagse trendpaletten voor waarin Heart Wood, dé Kleur van het Jaar 2018, telkens terugkomt. Ieder palet telt een aantal kleuren die makkelijk zijn toe te passen en die naadloos op elkaar aansluiten. Zo ben je steeds gerust bij het voorstellen van deze nieuwe trendkleuren.

De kleurcombinaties zijn zowel geschikt voor in privéwoningen als voor in openbare ruimten. Lees hieronder meer over de nieuwste Sikkens trends en hoe ze toe te passen.

The Heart Wood space / home

Een plek waar je je onmiddellijk op je gemak voelt, te midden van de zachte grijstonen van de kleur Heart Wood. De associaties met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer dragen bij aan een gevoel van harmonie. Een palet waarbij zacht cacaobruin overvloeit in krachtig inktblauw en paars.

 

The Comforting space / home

Comforting Space, een plek waar men zich terugtrekt en het geluid buitensluit; een veilige haven, een schuilplek. Het bijpassende palet maakt er een plek van waar men kan cocoonen. Warme aardetinten maken het comfortabel; kleitonen en warmroze zorgen voor kalmte.

The Inviting space / home

Comfort en gemak staan voorop in ‘The Inviting Home. De stijl is nonchalant en functioneel. Koele tinten blauw zorgen voor een heldere kijk op het leven en vriendelijke natureltinten en zeegroen ondersteunen de behoefte aan verbinding.

 

The Playful space / home

In ‘The Playful Home’ kun je opladen, nieuwe dingen bedenken en wegdromen. Het is vooral een plek waar je inspiratie krijgt. Het palet van groentinten met een gele ondertoon en goud zetten je brein aan het werk en voeden de creativiteit.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.