star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
sikkens-opdrachtgevers-kleurhulpmiddelen

Kleurhulpmiddelen Opdrachtgevers

Sikkens heeft de tools om opdrachtgevers te helpen met kleur

Sikkens kleuradvies voor binnen & buiten

Sikkens biedt een pakket van diensten en mogelijkheden aan, waarmee wij je kunnen ondersteunen bij de opmaak van een kleuradvies voor een interieur of een buitengevel. Kleuradvisering is maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen; of het nu gaat om een kleuradvies voor één ruimte of een kleurplan voor een omvangrijk project.

De exacte kleurmatch krijg je met de Sikkens Color Sensor

De Sikkens Color Sensor is een moderne tool waarmee je binnen een paar seconden een exacte kleurmatch kunnen krijgen. Aan de slag in drie eenvoudige stappen. 1. Vraag de Color Sensor aan bij de Sikkens-winkel in de buurt. 2. Installeer de gratis Color Sensor-app op je telefoon. 3. Scan de kleur van elke object om de exacte kleurmatch te krijgen.

Op locatie een kleursimulatie van de ruimtes die geschilderd worden

Met je smartphone of tablet direct een kleursimulatie maken bij de klant. De exclusieve Sikkens Expert app maakt het mogelijk De app biedt extra ondersteuning bij het kiezen van de juiste kleur en het juiste Sikkens product voor een specifiek project.