Sikkens Gezondheidszorg kleuren

Kleurpalet voor een meer kleurrijke, vriendelijke en
gevarieerde omgeving in de gezondheidssecor
 

Serviceconcept voor de gezondheidssector

Sikkens biedt producten en een serviceconcept die precies zijn afgestemd op de complexte taakstellingen van medische en paramedische inrichtingen, zoals bijvoorbeeld ziekenhuizen, klinieken, bejaarden- en verpleegtehuizen, revalidatiecentra of dokterspraktijken. De twee hoofdpilaren van het concept:

Innovatief kleurgebruik

De koude en formele ziekenhuissfeer van vroeger maakt plaats voor een meer kleurrijke, vriendelijke en gevarieerde omgeving. 

Specialistische producten

Onze verfsystemen voldoen aan alle wettelijke normen op het vlak van milieu en hygiene, en zijn die dikwijls een stap voor. We bieden voor elke toepassing producten op maat. 

Openbare ruimtes - Gangen en ontvangstgebied, wachtruimtes, horeca

Om emotionele druk en fysieke ongemakken te vermijden, dient de sfeer in wachtkamers geruststellend, comfortabel en rustig zijn.

Patientenkamers - Kamers, kinderafdelingen, intensive care units

Patientenkamers moeten comfortabel, rustig, veilig en persoonlijk overkomen. Bij kinderen is de vermindering van angst en spanning heel belangrijk. 

Therapie- en behandelingsruimtes - Spreek- en revalidatieruimtes, chirurgie

Net als in patiëntenkamers kan een visuele diagnose belangrijk zijn, bijvoorbeeld om de tint van de huid te beoordelen. Om een optimale werkomgeving te creëren, zijn warme en lichte kleuren een goede keuze. In revalidatieruimten kunnen meer verzadigde kleuren worden toegepast.

Personeelsruimtes - Openbare ruimtes, kantines, koffie-en-thee-hoekjes

In principe zouden alle medewerkers de mogelijkheid moeten hebben om in de pauzes uit te rusten en zich te ontspannen. Hiervoor dienen gebieden te worden gecreëerd, waarin men zich terug kan trekken en zich de privésfeer van de overige omgeving onderscheidt.

Service

De Sikkens Healthcare Service is gebaseerd op de kennis van een gespecialiseerd team met internationale en lokale ervaring in de gezondheidszorg. De Sikkens gezondheidszorg-specialisten werken met het SCAN-model (service, color, analyse, nieuw) dat speciaal is afgestemd op renovatie- en uitbreidingsprojecten, nieuwbouwprojecten en onderhoudsprojecten.

Met het continue streven om onze klanten duurzame en esthetisch hoogwaardige oplossingen te bieden, kun je op ons rekenen. Als betrokken partner ondersteunen wij je bij de voorbereiding en realisatie van jouw project op technische, functionele en esthetische aspecten.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.