Twee artsen lopen naar de deur in het brede atrium
Zorgruimtes verbeteren met CF22-kleuren

Kleuren om zorgruimtes te verbeteren

In gebouwen waar gezondheid en welzijn centraal staan, hebben mensen rustgevende, verkwikkende ruimtes nodig om te herstellen. Ontdek hoe de subtiele en rustgevende Studio-kleuren zachtheid en comfort kunnen brengen in elk deel van een zorgruimte.

1. Creëer een rustgevende entree

Twee artsen lopen naar de deur in het brede atrium

De eerste indruk telt en in een zorgomgeving wil je een rustig gevoel creëren om patiënten en bezoekers helpen ontspannen. Hier zijn subtiele Studio-kleuren gecombineerd voor een visueel interessant interieur dat rustgevend en prettig aanvoelt.

Welke kleuren?
G0.10.75
Bright SkiesTM
W9.03.68
WN.02.77
ZN.02.73
T4.04.66
E4.05.76
B7.10.59

2. Maak een opvallende buitenruimte

Loopbrug naar zorginstelling met gerasterde glazen voorkant en blauwe wanden

Warm en inspirerend: de complementaire kleuren van het Studio-palet kunnen het gevoel van een buitenruimte verzachten en visueel interessant maken. Hier verzachten subtiele blauw- en rozetinten de harde lijnen van een glazen gevel voor een uitnodigend gevoel.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
T4.04.66
E4.05.76
ZN.02.56

3. Voeg warmte en persoonlijkheid toe

Cafetariabalie in terracotta met blauwe pilaren

Deze verkwikkende Studio-kleuren voegen warmte en zachtheid toe aan een klinische zorgomgeving. Ook helpen ze patiënten, bezoekers en personeel om af te schakelen en te ontstressen. Hier worden zachtblauw, roze en lila afgezet tegen rijkere kleuren voor een persoonlijke noot in een gemeenschappelijke cafetaria. 

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
E4.05.76
W9.03.68
B7.10.59
C4.30.49

4. Meer comfort met kleur

Wachtkamer met grijsblauwe en roze muren en bank, kruk en stoel

Bezoekers van zorgruimtes brengen een groot deel van hun tijd door in gemeenschappelijke ruimtes, zoals wachtkamers. Het is dus belangrijk dat ze zich hier comfortabel en welkom voelen. Hier zorgt een combinatie van zachte Studio-kleuren voor een ontspannen sfeer in een bezoekerskamer. 

Welke kleuren?
E4.05.76
T4.04.66
Bright SkiesTM
B7.10.59

5. Vind de perfecte balans

Ziekenhuiskamer met blauwe en roze muren

Subtiele en rustgevende Studio-kleuren samen met Bright SkiesTM kunnen zachtheid en balans in een ruimte brengen en mensen helpen herstellen. Hier voegt de combinatie van kleuren warmte toe aan een patiëntenkamer die anders koud en klinisch zou aanvoelen.

Welke kleuren?
Bright SkiesTM
E4.05.76
T4.04.66

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.