star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close
low_res-c0001791

Sikkens Professioneel Kleuradvies Voor Binnen en Buiten

Er zijn vele manieren waarop men het gebruik van kleur kan bekijken. Het kiezen van de juiste kleurcombinatie voor de buitenzijde van een gebouw of voor een interieur kan dan ook een grote opgave zijn waarbij ondersteuning van een gespecialiseerde kleuradviseur zeer wenselijk is. Daarom biedt Sikkens professioneel kleuradvies voor binnen en buiten.

Ondersteuning bij kleuradvies

Sikkens biedt een pakket van diensten en mogelijkheden aan, waarmee wij je kunnen ondersteunen bij de opmaak van een kleuradvies voor een interieur of een buitengevel. Kleuradvisering is en blijft maatwerk en kan variëren van persoonlijk advies tot het gebruik van toegankelijke instrumenten om tot een passend kleuradvies te komen; of het nu gaat om een kleuradvies voor één ruimte of een kleurplan voor een omvangrijk project. Wij werken met gespecialiseerde Sikkens kleuradviseurs tegen vastgestelde tarieven.

Vormen van kleuradvies

A. De prijs voor een kleuradvies voor een particuliere woning bedraagt €165,-. Dit houdt in: bezoek woning door kleuradviseur, één uur kleuradviesgesprek, opmaak kleurenplan voor max. twee ruimtes.

B. De prijs voor een standaard professioneel kleuradvies bedraagt €265,-. Dit houdt in: bezoek project door kleuradviseur, max. drie uur kleuradviesgesprek, opmaak kleurenplan voor max. twee ruimtes.

C. De prijs voor een uitgebreid professioneel kleuradvies bedraagt €530,-. Dit houdt in: één à twee bezoekmomenten project door kleuradviseur, max. zes uur kleuradviesgesprek, opmaak kleurenplan van min. twee ruimtes.

D. Groot projectadvies, meerdere bezoeken en kleuradviesmomenten met de kleuradviseur noodzakelijk, neemt meer dan één dag in beslag. Vraag hiervoor offerte aan bij uw Sikkens technisch-commercieel adviseur. Het dagtarief dat wij hanteren is €530,-.

Kleuradvies aanvragen?

Neem contact op met jouw Sikkens technisch commercieel adviseur of bel 071 - 30 83 400.