Sikkens Alphatex 4SO

Een matte, vochtregulerende buitenmuurverf waarmee je het hele jaar uit de voeten kan.

Met Sikkens Alphatex 4SO kies je voor gebruiksgemak en efficiënt werken. Deze verf is met de laatste technologie ontwikkeld zodat het binnen 20 minuten regenvast is. Hierdoor ben je minder weersafhankelijk en kan je het hele jaar door hetzelfde product gebruiken. Voor de maanden waarin het weer wat meer onvoorspelbaar is, maar ook prima geschikt om in de zomermaanden toe te passen.

Deze unieke buitenmuurverf droogt niet alleen snel, het is ook bij zeer hoge luchtvochtigheid toe te passen en bij lagere temperaturen verwerkt het goed. Tijdens de koudere en nattere maanden van het jaar kan je met Sikkens Alphatex 4SO gewoon doorwerken. 

Je buitenseizoen verlengt zich effectief tot een heel jaar.

Snel droog en regenvast 

Dankzij de Quick Dry formule is Sikkens Alphatex 4SO binnen 20 min regenvast, waardoor je ook bij minder voorspelbaar weer buiten kan werken.

Hele jaar verwerkbaar 

Sikkens Alphatex 4SO is een echt 4-seizoenen product. Het hele jaar te gebruiken bij een luchtvochtigheid tot wel 90%. En bij temperaturen tussen de 2 en 30 graden.

Productiviteit verhogend 

Het is de buitenmuurverf die niet alleen zeer gebruiksvriendelijk is, maar ook nog eens zeer efficiënt en productief. Het verlengt je buitenseizoen met maar liefst 30% meer werkbare uren

Wanneer kies je voor Alphatex 4SO?

  • Bij koude temperaturen; de Quick Dry Technology o.b.v. Hydro PLIOLITE ®  zorgt voor extreem goede droging en verwerking bij lage temperaturen. 
  • Bij hoge Luchtvochtigheid tot 90%
  • Regenvast binnen 20 minuten (bij 20 graden)
  • Wanneer je het gehele jaar door wilt schilderen met hetzelfde product

 

 

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.