Sikkens Garantiekozijn

Advies nodig over duurzaam onderhoud voor jouw kozijnen? Wij helpen je graag verder

Houtrot of vroegtijdige schade aan het schilderwerk? Vervang niet langer het gehele kozijn maar kies voor een duurzaam onderhoud voor jouw houten kozijn. De juiste techniek, het uitstekende en duurzame materiaal en de optimale kennis voor het vervangen van houtrot is direct voorhanden bij Sikkens. Sikkens Sikkens Garantiekozijn is dé oplossing voor houtherstel in woningbouwprojecten. Door een onafhankelijke 100% inspectie brengen we het hele project in kaart. Alleen de meest kwetsbare delen worden vervangen met Polyfilla Pro Durodeen kunststof. 

Onze Sikkens Garantiekozijn Service biedt jou drie garanties: 

1. Budgetzekerheid

Borging van kwaliteit door 100% onafhankelijke inspectie en KOMO keurmerk. Daarnaast zijn de kwaliteitsproducten van Sikkens en Polyfilla Pro optimaal op elkaar afgestemd en beide met zeer lange duurzaamheid. Verder bieden wij lange termijn garantie aan door herstel op maat en wordt het alleen toegepast door gecertificeerde bedrijven.

2. Lage milieubelasting

Alleen de meest kwetsbare onderdelen van het kozijn worden vervangen. Daarnaast besparen we tot tot 95% op waardevolle grondstoffen en is Polyfilla Pro Durodeen recyclebaar.

3. Efficiënter onderhoud

Duidelijk onderhoudsplan en door de focus te leggen op deelreparaties heb je breder inzet van personeel. Verder is er door het Sikkens Garantiekozijn minder overlast voor bewoners. Hierdoor is het de ideale oplossing voor vastgoedprojecten op basis van RGS.

Meer weten over het Sikkens Garantiekozijn?

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.