star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Hout top 10 gebreken

Locatie

Sassenheim

Akzo Nobel Decorative Coatings B.V.
Rijksstraatweg 31
2171 AJ Sassenheim
 

Voor meer informatie of aanmelding neem dan contact met ons op

Telefoon: 071-3082206
E-mail: trainingen@akzonobel.com
Training Hout top 10 gebreken

Meer informatie

Opdrachtgevers en onderhoudsbedrijven passen steeds vaker langere onderhoudsintervallen voor schilderwerk toe. Met de moderne verfsystemen van Sikkens is dat geen enkel probleem, die halen met gemak 6 jaar duurzaamheid en topproducten 8 jaar duurzaamheid, in onderling overleg is zelfs 10 jaar haalbaar. In de praktijk blijkt echter dat de gewenste onderhouds-interval regelmatig niet gehaald wordt. Het verfsysteem vertoont veel eerder allerlei gebreken.

Deze cursus wordt alleen georganiseerd voor groepen. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken voor meer informatie.

 

Wat leert u tijdens de cursus?
Tijdens deze cursus komen de meest voorkomende gebreken van hout aan de orde. U leert aan de hand van duidelijke voorbeelden de meest voorkomende gebreken van hout herkennen. U krijgt praktische oplossingen aangereikt voor het (laten) repareren van de gebreken. Na het volgen van deze cursus beschikt u over de kennis voor het terugdringen van de onderhoudslasten en het verlengen van de levensduur van uw verfsysteem.

 

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is bedoeld voor opdrachtgevers, beheerders van onroerend goed, architecten, opzichters, inspecteurs en vanzelfsprekend voor werknemers van een schildersbedrijf.

 

Cursusindeling

  • Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u de meest voorkomende gebreken van hout herkennen
  • De eigenschappen van ondergronden en mogelijke bouwproblemen worden behandeld zodat u in staat bent de juiste maatregelen te treffen om duurzaam schilderwerk te krijgen

 

Cursusduur
Deze cursus duurt één dagdeel.

 

Cursusmateriaal
Syllabus

 

Deelnamecertificaat
Deelnemers ontvangen na afloop een deelnamecertificaat.
 

Gewaardeerde kenmerken

  • Het verbetert uw professionaliteit in relatie tot uw gesprekspartners
  • Bevat alle componenten m.b.t. hout en het schilderen daarvan
  • Actueel

 

Deelnemers
Maximaal 10 personen.

 

Cursusdata
In overleg met de docent kunnen plaats, tijd en de te behandelen onderwerpen worden vastgelegd. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een datum.

 

Kosten
€280,- excl. BTW (max. 10 deelnemers)

 

Annulering
Tot 10 dagen voor de cursus kosteloos, daarna volledige verrekening.