Hout top 10 gebreken

Locatie

Voor meer informatie of aanmelding neem dan contact met ons op

Sassenheim
Akzo Nobel Decorative Coatings B.V.
Rijksstraatweg 31
2171 AJ Sassenheim
Telefoon: 071-3082206
E-mail: trainingen@akzonobel.com

 

Opdrachtgevers en onderhoudsbedrijven passen steeds vaker langere onderhoudsintervallen voor schilderwerk toe. Met de moderne verfsystemen van Sikkens is dat geen enkel probleem, die halen met gemak 6 jaar duurzaamheid en topproducten 8 jaar duurzaamheid, in onderling overleg is zelfs 10 jaar haalbaar. In de praktijk blijkt echter dat de gewenste onderhouds-interval regelmatig niet gehaald wordt. Het verfsysteem vertoont veel eerder allerlei gebreken.

Deze cursus wordt alleen georganiseerd voor groepen. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken voor meer informatie.

 

Wat leert u tijdens de cursus?
Tijdens deze cursus komen de meest voorkomende gebreken van hout aan de orde. U leert aan de hand van duidelijke voorbeelden de meest voorkomende gebreken van hout herkennen. U krijgt praktische oplossingen aangereikt voor het (laten) repareren van de gebreken. Na het volgen van deze cursus beschikt u over de kennis voor het terugdringen van de onderhoudslasten en het verlengen van de levensduur van uw verfsysteem.

 

Voor wie is deze cursus?
Deze cursus is bedoeld voor opdrachtgevers, beheerders van onroerend goed, architecten, opzichters, inspecteurs en vanzelfsprekend voor werknemers van een schildersbedrijf.

 

Cursusindeling

  • Aan de hand van praktijkvoorbeelden leert u de meest voorkomende gebreken van hout herkennen
  • De eigenschappen van ondergronden en mogelijke bouwproblemen worden behandeld zodat u in staat bent de juiste maatregelen te treffen om duurzaam schilderwerk te krijgen

 

Cursusduur
Deze cursus duurt één dagdeel.

 

Cursusmateriaal
Syllabus

 

Deelnamecertificaat
Deelnemers ontvangen na afloop een deelnamecertificaat.
 

Gewaardeerde kenmerken

  • Het verbetert uw professionaliteit in relatie tot uw gesprekspartners
  • Bevat alle componenten m.b.t. hout en het schilderen daarvan
  • Actueel

 

Deelnemers
Maximaal 10 personen.

 

Cursusdata
In overleg met de docent kunnen plaats, tijd en de te behandelen onderwerpen worden vastgelegd. Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor het plannen van een datum.

 

Kosten
€280,- excl. BTW (max. 10 deelnemers)

 

Annulering
Tot 10 dagen voor de cursus kosteloos, daarna volledige verrekening.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.