Crafco

Sikkens Crafco levert producten voor het afwerken van vloeren.Sikkens Crafco levert producten en expertise voor het behandelen van vloeren zoals industriële vloeren, magazijnvloeren, parkeergaragevloeren, galerij- en balkonvloeren. Crafco is onderdeel van het vertrouwde verfmerk Sikkens. Sikkens streeft er voortdurend naar dat haar klanten met Sikkens producten altijd topresultaten behalen. Dit geldt ook voor de Sikkens Crafco producten. De samenwerking met de gebruikers is hierbij de sleutel tot succes – van de ontwikkeling tot aan het voltooide werk.
 

Kwaliteit en zekerheid

Bij de afwerking van vloeren willen we allemaal hetzelfde; een betrouwbaar eindresultaat met zo min mogelijk risico's en overlast. En dat kan. Door een combinatie van de hoge kwaliteit en snelle verwerking en droging van de Sikkens Crafco producten met onze advisering, begeleiding en garantie. Voor nog meer zekerheid worden Sikkens Crafco producten bij systeemgarantie alleen geleverd aan geselecteerde applicateurs. Deze hebben 1 of 2 Sikkens Crafco certificaten.
 

Totaaloplossing

Om uw keuze te vereenvoudigen hebben we de verschillende vloeren voor u in duidelijke categorieën verdeeld met daarbij het meest geschikte Sikkens Crafco systeem. Maar daar blijft het niet bij. Bij de behandeling van vloeren kunt u te maken krijgen met meer disciplines dan alleen de vloercoating. Ook hierin denken wij graag met u mee. Sikkens Crafco maakt gebruik van de expertise van anderen om te komen tot de beste totaaloplossing. Denk hierbij aan reparatiemiddelen en kitten.
 

Mogelijkheden voor gecertificeerde en non-gecertificeerde Crafco applicateurs

De volgende Crafco producten zijn alleen leverbaar voor geselecteerde applicateurs met een Crafco certificaat: Crafco QF Pur NC, Crafco Flex Base en Crafco Flex Top. Deze Sikkens Crafco-certificaten zijn persoonsgebonden en voor het afgeven van systeemgarantie moet een certificaathouder op het werk aanwezig zijn. Bij het vooraf gemaakte advies worden de namen van de geselecteerde applicateurs meegeleverd. Dat geeft de opdrachtgever keuze in zekerheid en de applicateur naamsbekendheid met vertrouwen.

Crafco UP, Crafco UP Fast, Crafco PTC en Crafco MC Flex is beschikbaar voor gecertificeerde en NON-gecertifieerde Crafco Aplicateurs.

Meer informatie over de producten kan je vinden in de brochure en op www.sikkens-crafco.nl

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.