Sikkens Redox BL Metal Protect. Het nieuwe één-pot-systeem


Voor alle metalen oppervlakken binnen en buiten. Sneldrogend, goede bescherming en met een hoge dekkrachten dit alles in één pot.

Redox BL Metal Protect vormt een sterke, beschermende laag die ook corrosiewerende bescherming biedt tegen barre weersomstandigheden en helpt de kleur te behouden. Het product heeft een perfecte vloei, is makkelijk aan te brengen en door zijn hoge dekkracht bespaar je tijd en moeite.

Deze geavanceerde watergedragen formule is sneldrogend en biedt de ultieme productiviteit met grond- en aflak in een één-pot-systeem. Door het lage oplosmiddelen-gehalte is Redox BL Metal Protect de betere keuze voor mens en milieu.

Eén-pot-systeem


Dankzij de Pro Adhesion Technology heb je met Redox BL Metal Protect grond- en aflak, met een zijdeglans afwerking, in één!

Sneldrogend


De watergedragen formule zorgt voor een verbeterde efficiëntie. Redox BL Metal Protect is na 4 uur overschilderbaar en een tweede laag kun je op dezelfde dag nog aanbrengen.

Voorkomt corrosie


Een sterke, beschermende laag zorgt voor een duurzame bescherming tegen corrosie, ook bij extreme weersomstandigheden. Hierdoor blijft de afwerking langer goed en gaat de kleur langer mee.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.