Sikkens Hotels & Recreatie kleuren

Een selectie van kleuren die representatief is voor het

huidige hotelwezen

Een stijlvolle aanpak

In samenwerking met gespecialiseerde horecastylisten heeft Sikkens vier stijlen ontwikkeld, in combinatie met een kleurengamma dat representatief is voor het huidige hotelwezen. Deze stijlen, variërend van klassiek tot modern, omvatten een palet aan tinten en materialen die een grote verscheidenheid aan kleur en structuur bieden voor de inrichting van uw ruimte. De 4 sferen zijn: Trendy, Klassiek, Modern en strak, Traditioneel.

 

Trendy

Deze uitgesproken stijl voldoet aan de eisen van de moderne architectuur en de nieuwste trends op het gebied van design. Kleur wordt gebruikt om contouren en ruimtes te accentueren, om de aandacht te vestigen op (on)gewone objecten, en om de functie van de ruimtes aan te geven.

 

Klassiek

Deze stijl paart decoratieve bouwkundige elementen (lijstwerk, timmerwerk, plafondlijsten…) aan professionele knowhow bij de voorbereiding van oppervlakten, rekening houdend met technische beperkingen.

 

Modern en strak

Neutrale, pure en warme tinten, gecombineerd met materialen die bedoeld zijn om naar te kijken en om aan te raken.

 

Traditioneel

Traditionele hotels worden gekenmerkt door een palet zachte, rustgevende kleuren gecombineerd met natuurlijke materialen en meubels die geïnspireerd zijn door het verleden.

 

Voor elke sfeer een specifieke productlijn

Naast de kracht van kleur moeten ook de kwaliteit van de verf die in de horeca wordt gebruikt niet worden vergeten. Om deze reden heeft Sikkens gekozen voor een productlijn die evenzeer is aangepast aan de eisen van de gebruiksomgeving als aan de decoratieve en technische eisen. Onder deze producten vallen decoratieve, technische, specialistische, milieuvriendelijke producten en producten waardoor de renovatie van uw bedrijf zo kort mogelijk duurt.

 

Decoratieve producten

Voor een gladde afwerking of structuur, in mat, zijdeglans of hoogglans, producten met een decoratief effect: er zijn eindeloos veel mogelijkheden om een moderne en unieke inrichting te realiseren.

 

Technische producten

Veel in- en uitloop, koffers die langs de muur wrijven, regelmatige schoonmaak: allemaal zaken waar men in hotels mee te maken heeft en die vragen om een verf die wel tegen een stootje kan.

 

Specialistische producten

Plafondafwerking, duurzame verven en lakken voor houtwerk, plinten en lambrisering, speciale producten voor renovatiedoeleinden zijn allemaal nodig om aan de meest specifieke wensen te kunnen voldoen.

 

Milieuvriendelijke producten

Het feit dat wij ons allemaal steeds meer bewust worden van de noodzaak om het milieu te respecteren, vertaalt zich in gasten die een steeds veeleisender worden op dit gebied, zodat een hotel zich echt kan onderscheiden met een milieubewuste aanpak.

 

Producten waardoor de renovatie van uw bedrijf zo kort mogelijk duurt

De droogtijd van sommige verfproducten is dusdanig dat men twee lagen kan aanbrengen binnen 24 uur, zodat uw zaak zo kort mogelijk buiten bedrijf is.

 

Onze service

Wat ook de aard van het project, en of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, je kunt in elke fase een beroep doen op de Sikkens Services voor ondersteuning. Van een analyse van de behoeften, via een analyse van de oppervlakten en de technische beperkingen, een kleuradvies en technische aanbevelingen tot de realisatie, de eindcontrole en het onderhoud van het project.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.