Sikkens duimtest

De zeer snelle droging van de Sikkens Buitenlakken

De Sikkens buitenlakken hebben een razendsnelle droging. Hierdoor is jouw vakwerk nog eerder beschermd tegen invloeden van buitenaf, en kun je indruk blijven maken met je vertrouwde schitterende eindresultaat. Om jou dat zelf te laten ervaren gaan we de komende weken het land in. Met expertsessies waar je alles ontdekt over onze Sikkens buitenlakken. Zo zet jij straks elke voordeur, kozijn en andere buitenklus schitterend in de lak. En geven we samen Nederland een beetje extra glans.

De Sikkens Duimtest

Voor het beste resultaat breng je altijd een natte laagdikte aan van 70μ. Dit kun je nameten met een natte laagdiktemeter. Om de juiste laagdikte te bereiken is een goede kwast van belang. Daarnaast spelen factoren als omgevingstemperatuur en relatieve luchtvochtigheid een belang voor een optimale droging. Dit vind je altijd terug in de productinformatiebladen op onze website. Als het oppervlakte droog is kun je er voorzichtig met je duim op drukken zonder een afdruk achter te laten. Bekijk de grondige test van onze applicatiespecialist op deze video:

De Sikkens Keet

Ook de Sikkens Keet komt langs bij verschillende Sikkens Center vestigingen door heel Nederland! Deze Keet wordt bemand door onze ervaren applicatiespecialisten die werkelijk alles weten van de Sikkens buitenlakken. Zij zullen alles meenemen om een mooie informatieve sessie te verzorgen, waar schilders uiteraard ook weer de prachtige eigenschappen van onze buitenlakken zelf kunnen ervaren.

Zien wij je ook?

Hopelijk zien wij jou straks bij een van de sessies bij de Sikkens Center vestigingen. Onze experts vertellen je daar graag wat meer over de kwaliteiten en mogelijkheden van onze buitenlakken Rubbol XD, Rubbol SB en Rubbol BL Ventura. Op het kaartje hierboven kun je zien waar we allemaal staan, de precieze adresgegevens vind je in de PDF onderaan deze pagina.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.