Diverse sikkens producten

Vier nieuwe Sikkens introducties

We proberen continu te innoveren en onze verven steeds verder te ontwikkelen. Met trots lanceert Sikkens dan ook vier nieuwe muurverfproducten. Drie hiervan zijn voorbehandelingsproducten. Een goede voorbehandeling is immers één van de belangrijkste aspecten voor een mooi eindresultaat. Per 1 november 2022 lanceert Sikkens de volgende voorbehandelingsproducten:

-        Sikkens Alpha Primer
-        Sikkens Alpha Primer Exterior
-        Sikkens Alpha Superfix

Daarbij is een muurverfassortiment niet compleet zonder een goede plafond verf. Hier zijn matheid, voorkomen van baanvorming en open tijd belangrijke aspecten. Sikkens lanceert een nieuwe muur- en plafondverf die op deze eigenschappen toonaangevend zijn. Per 1 november 2022 lanceert Sikkens:
-        Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat.
Meer weten over deze vier nieuwe producten? Hieronder worden ze allemaal in meer detail uitgelegd.

Sikkens Alpha Primer

Sikkens Alpha Primer


Dé nieuwe binnenmuurverfprimer onder al je Sikkens eindlagen. Deze primer heft de zuigende werking van de ondergrond op en zorgt voor een eerste dekkende laag. Het eindresultaat: een volledig baan- en streepvrije muur.

Door de isolerende werking kun je met Sikkens Alpha Primer ook lichte nicotine- of roetplekken wegwerken.

 

Sikkens Alpha Primer exterior

 

Sikkens Alpha Primer Exterior


Een primer onder alle Sikkens buitenmuurverven. Zorgt voor een zeer sterke hechting en ondergrond en verwerkt goed. Heft zuiging op en bevordert de dekking en optisch resultaat van je eindlaag.

 

 

 

Sikkens Alpha Superfix

 

Sikkens Alpha Superfix


Bij poederende of sterk zuigende ondergronden adviseren we een fixeer te gebruiken als eerste laag. Een fixeer zet de ondergrond vast en voorkomt op deze manier onthechting. Sikkens Alpha Superfix is een transparante, multi-inzetbare fixeer voor binnen en buiten. Het product verwerkt prettig met nauwelijks spatvorming. Kan onverdund gebruikt worden, direct uit de emmer.

 

 

 

Sikkens Alpha Plafond extreem mat

 

 

Sikkens Alpha Plafond Extreem Mat


Deze nieuwe muur- en plafondverf is de meest matte muurverf in het Sikkens assortiment. Verwerkt zeer goed, is schrobvast (schrobklasse 1), heeft een lange open tijd en is ideaal om te verspuiten. Alpha Plafond Extreem Mat is daarom de perfecte keuze voor plafonds, maar ook zeer goed te gebruiken op muren.

 

 

 

 

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.