Sikkens duurzaamheid samenleving

Samenleving

Verf heeft de kracht om bij te dragen aan een omgeving waarin we ons gelukkig, veilig en gezond voelen.Sikkens 'Zorg en Scholen' concept

De 2 hoofdpilaren van dit concept zijn: 1) Innovatief kleurgebruik: kleuren die wetenschappelijk bewezen de welzijn, concentratie en motivatie bevorderen. 2) Unieke producten voor intensief gebruikte ruimtes: Wapex 660, Alpha Sanocryl en Rezisto lijnen waardoor minder onderhoud nodig is. Meer weten over het Zorg en Scholen concept? Kijk hier voor meer info.

 

Cultuur

Cultuur gaat over bewustzijn en behoud. Voor het beschermen van cultureel erfgoed heeft Sikkens een partnership met o.a. het Rijksmuseum, Carré, het Noordbrabants Museum, het Kröller-Müller Museum en het Concertgebouw.

Goede doelen

Plan International Nederland, SOS Kinderdorpen en AkzoNobel werken al 25 jaar samen. De nadruk ligt op: Youth Economic Empowerment: kansarme jongeren in ontwikkelingsgebieden krijgen via gerichte beroepsopleidingen toegang tot de arbeidsmarkt.

AkzoNobel Cares - Let's Colour

AkzoNobel geeft zijn werknemers vrij om tijd te maken voor community werk. Met het Let's Colour programma ontwikkelen en ondersteunen we projecten die kleur toevoegen aan het leven van mensen en transformeren we communities over de hele wereld.

Maatschappelijk en verantwoord ondernemen

Ecovadis heeft Akzonobel voor 7de jaar op rij een hoogste rating geven op het gebied van Corporate Social responsibility.

Sikkens Expert App appstore google play
Kleuren worden geladen, even geduld a.u.b.