star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Kleurentrends voor 2018

Werk

Vier hedendaagse trendpaletten in combinatie met de Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood

kleurtrends_voor_2018

Met Colour Futures stelt Sikkens vier hedendaagse trendpaletten voor waarin Heart Wood, dé Kleur van het Jaar 2018, telkens terugkomt. Ieder palet telt een aantal kleuren die makkelijk zijn toe te passen en die naadloos op elkaar aansluiten. Zo ben je steeds gerust bij het voorstellen van deze nieuwe trendkleuren.

De kleurcombinaties zijn zowel geschikt voor in privéwoningen als voor in openbare ruimten. Lees hieronder meer over de nieuwste Sikkens trends en hoe ze toe te passen.

 

Colour Futures 2018 - Woonkamer - Sikkens

The Heart Wood space / home

Een plek waar je je onmiddellijk op je gemak voelt, te midden van de zachte grijstonen van de kleur Heart Wood. De associaties met de warmte van hout en het aaibare karakter van leer dragen bij aan een gevoel van harmonie. Een palet waarbij zacht cacaobruin overvloeit in krachtig inktblauw en paars.

Kleurentrends 2018 Comforting home

The Comforting space / home

Comforting Space, een plek waar men zich terugtrekt en het geluid buitensluit; een veilige haven, een schuilplek. Het bijpassende palet maakt er een plek van waar men kan cocoonen. Warme aardetinten maken het comfortabel; kleitonen en warmroze zorgen voor kalmte.

Kleurentrends 2018 - Inviting home

The Inviting space / home

Comfort en gemak staan voorop in ‘The Inviting Home. De stijl is nonchalant en functioneel. Koele tinten blauw zorgen voor een heldere kijk op het leven en vriendelijke natureltinten en zeegroen ondersteunen de behoefte aan verbinding.

Kleurentrends 2018 - Playful home

The Playful space / home

In ‘The Playful Home’ kun je opladen, nieuwe dingen bedenken en wegdromen. Het is vooral een plek waar je inspiratie krijgt. Het palet van groentinten met een gele ondertoon en goud zetten je brein aan het werk en voeden de creativiteit.

Nieuwe

Het opstellen van een werkomschrijving en een overeenkomst met de klant voor schilderwerk

Het opstellen van overeenkomsten met klanten

Lees Meer
Krijg de perfecte klantenreferentie voor je schilderwerk

Krijg die perfecte klantreferentie

Lees Meer
maak_een_perfecte_werkomschrijving

Maak een perfecte 'werkomschrijving'

Lees Meer
Klanttevredenheid verkrijgen

Houd je klanten blij bij elke opdracht

Lees Meer