star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Kleurentrends voor 2017

Werk

Denim Drift is een must-have kleur, ook in 2018. Het is een kleur waarmee je alle kanten op kan, die in allerlei leef- en woonstijlen past en daarmee nog steeds een ideale keuze is.

kleurentrends_voor_2017_-_teaser_image_

Naast de Kleur van het Jaar 2017 Denim Drift, stelt Sikkens 4 hedendaagse trendpalletten voor: New Romanticism, The Working Home, Shared Individualism, Considered Luxury.

 

Kleurentrends 2017 - New Romanticism

Trend 1 : New Romanticism

Om het palet samen te stellen, hoefden we niet veel meer te doen dan de kleuren samen te voegen die nu trending zijn binnen de designwereld, met het onderliggende verhaal van romantiek als verbindend element. Natuurlijke, aardse groentinten zijn afgezet tegen spirituele kleuren als lila en paars, met als resultaat een rijke collectie groentinten waarmee je een voedende, kalmerende omgeving kunt creëren.

Kleurentrends 2017 - Working Home

Trend 2 : The Working Home

Meer en meer wordt ons huis de plek waar we zowel werken als wonen. Dit kleurenpalet is ontworpen om verschillende ruimtes te creëren waarin werk en vrije tijd beiden een kans krijgen. Of je nu liever met laptop en een koffie in de keuken zit, of juist een aparte werkruimte nodig hebt, het moet een comfortabele plek zijn waar je zowel kunt relaxen als focussen.

Kleurentrends 2017 - Shared Individualism

Trend 3 : Shared Individualism

De ontwikkelingen op technologisch gebied en het leeftempo in grote steden brengen een nieuw gevoel van isolatie met zich mee. Dit nieuwe gemeenschapsgevoel en de brede mix aan persoonlijkheden, leeftijden en ervaringen die daarbij hoort, wordt weerspiegeld door het gekozen palet. Dat vormt een familie van kleuren, waarbij frisse, levendige kleuren staan voor jonge mensen, en doorleefde tinten als Denim Drift voor de ontwikkelde stijl van volwassenen. De perfecte verzameling kleuren voor ruimtes waar je samen plezier aan beleeft.

Kleurentrends 2017 - Considered Luxury

Trend 4 : Considered Luxury

Ervaringen gaan voor. Het is de nieuwe vorm van consumeren: minder kopen, beter kiezen, er langer van genieten. Denk aan persoonlijke ervaringen waarbij de zintuigen een belangrijke rol spelen, zoals het gevoel van een prachtige geweven stof of de rust van de vroege morgen. Witvarianten en natureltinten zijn hiervoor het gedroomde decor. Die ogen ongecompliceerd en fris en benadrukken de effecten van schaduw en lichtval, waardoor variaties in textuur en materiaal de hoofdrol krijgen.

Nieuwe

Het opstellen van een werkomschrijving en een overeenkomst met de klant voor schilderwerk

Het opstellen van overeenkomsten met klanten

Lees Meer
Krijg de perfecte klantenreferentie voor je schilderwerk

Krijg die perfecte klantreferentie

Lees Meer
maak_een_perfecte_werkomschrijving

Maak een perfecte 'werkomschrijving'

Lees Meer
Klanttevredenheid verkrijgen

Houd je klanten blij bij elke opdracht

Lees Meer