star social-channel-googleplus surface account images colour extern-link map location store-on star brush paint-rol paint tester conditions delivery payment minus_16px plus_16px close_16px arrow-down_16px arrow-up_16px arrow-right_16px selected_16px email external-link social-facebook social-googleplus social-twitter list work business clients painters-icons-v2-source_pdf social-channel-facebook social-channel-instagram social-channel-instagram2 social-channel-twitter social-channel-youtube carrousel_prev carrousel_next download save-colour-off shopping-cart shopping-list store-finder search share save-colour-off2 save-colour-on info-off info-on workspace loader close

Sikkens ACC naar RAL

bab44b557f721ec096fa69fc9aabedad.jpg
Een totaal overzicht van alle populaire RAL-kleuren voor de afwerking van metalen-, en betonachtige ondergronden
Sikkens Kleurencollectie naar RAL waaier

Metaal-, beton- en hout-afwerking in RAL-kleuren

Voor de bescherming en afwerking van metalen-, en betonachtige ondergronden biedt Sikkens een volledig assortiment coatings onder de naam Sikkens Redox en Wapex. De meest toegepaste Redox- en Wapex- producten zijn verkrijgbaar in de diverse RAL-kleuren. Dit geldt eveneens voor Rubbol producten, de dekkende grondverven en aflakken voor hout en een aantal Alpha muurverven. 

 

Redox metaalbescherming

De meest toegepaste aflakken voor metaal, te weten Redox PUR Finish Gloss en Redox PUR Finish Satin, zijn in een groot aantal RAL-kleuren verkrijgbaar. Dit geldt eveneens voor de roestwerende primer Redox AK Primer. De Redox Multi primers zijn in een beperkt aantal RAL-kleuren leverbaar. De Redox Ferroflake producten zijn uitsluitend in ijzerglimmer-kleuren verkrijgbaar en derhalve niet in de Sikkens kleuren-collectie (naar RAL) opgenomen. 

 

Wapex vloerafwerking 

De meest gangbare Wapex coatings voor vloerafwerking zijn leverbaar in een groot aantal RAL-kleuren. Voor het verkrijgen van een meerkleurig effect op balkon- en galerij-vloeren kan de gekozen basiskleur worden ingestrooid of ingespoten met kleurvlokken, Wapex Flakes respectievelijk Wapex ColorFlakes, in diverse kleurdessins. Voor een slijtvaste vloerafwerking wordt aangeraden een kleur te kiezen waarvan de helderheid, de laatste twee cijfers van de Sikkens ACC kleurcode, hoger is dan 55. Naast de coatings, is een aantal giet- en troffelvloeren verkrijgbaar in een beperkt aantal RAL-kleuren. 

Sikkens ACC naar RAL kleuren - garage